Maike


Cropped about me image rmkn3b

Hi creatievelingen! Mijn naam is Maike de Louw en ik ben onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice in West Friesland (Noord Holland). Ik ben getrouwd en woon met mijn man, zijn zoon en onze dochter in het mooie dorpje Wijdenes. Hier probeer ik om zo vaak mogelijk creatief bezig te zijn in mijn atelier waar ik ook workshops geef voor mijn bedrijf Toko de Louw is Stampin'. Naast het creatieve deel heb ik ook nog een kooktak waarbij ik cateringen verzorg en bruidstaarten maak. 

Ik sta klaar voor mijn stempelteam Stampin' To-Ko-Gether om de hulp te bieden wanneer deze nodig is, en ik stimuleer klanten en vriendinnen om creatief bezig te zijn. Ik inspireer ze met steeds weer met nieuwe produkten en moedig ze aan om nieuwe technieken en materialen te proberen. Het ultieme creatieve cadeau maken voor een bijzondere gelegenheid is voor mij het mooiste wat er is. Want zelf kaarten, scrapbook pagina's en cadeautjes maken is zo veel meer dan knippen en stempelen! Je legt er wat van jezelf in voor mensen om wie je geeft.

Voor mij heeft Stampin'Up! veel betekent afgelopen jaren voordat ik demonstratrice werd. In het rouwproces na het overlijden van mijn zoontje heb ik veel verdriet verwerkt door zijn fotos te verwerken in een scrapbook. 90% van de materialen was hiervan afkomstig van Stampin' Up!. Voor iedere gedachte kon ik wel terecht bij de stempels van Stampin' Up! om de juiste woorden te vinden. Ik hoop deze kracht ook met anderen te delen die dit nodig hebben.


Wil je meer weten, onze mooie produkten bestellen, informatie over Stampin' Up! of een keer aansluiten bij een van mijn workshops? Neem dan contact met mij op of bestel rechtstreeks in mijn webshop. Zoek je een demonstratrice in het noorden van het land, omgeving Hoorn, Enkhuizen, Bovenkarspel, Medemblik, dan hoop ik jou te kunnen helpen bij wat je zoekt. En wil je zelf vrijblijvend als (hobby)demo aan de slag dan bent u uiteraard welkom in mijn stempelteam. Ik kan je helpen bij het instappen. Geniet van het prachtige zelfgekozen startpakket en wie weet kun jij ook anderen helpen in je omgeving en iets betekenen voor hen met je creaties. Op Facebook deel ik via evenementen mijn ingeplande workshops en op Instagram en Pinterest ben ik te vinden met mijn projecten.

Nieuw in de stempel / kaarten maak wereld?

Ik help je graag bij het ontdekken van deze creatieve wereld als je nieuw bent of wanneer het al een tijd geleden is dat je kaarten hebt gemaakt of gescrapbookt hebt.
Stampin' Up! heeft een fantastisch assortiment van produkten die perfect met elkaar te combineren zijn omdat ze op elkaar aangepast zijn. Inkt, cardstock, designpapier, markers en alcoholblend stiften. Samen kunnen we voor jou het perfecte startpakket samenstellen, of ik kan je adviseren bij het plaatsen van een bestelling wanneer je op zoek bent naar specifieke produkten.

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN