2020 04 22 07.30.55


Mijn speciale acties

U kunt bij mij terecht voor diverse papiershares. Dat wil zeggen dat u een pak papier deelt met (meestal) anderen en evenredig de kosten deelt. Kijk voor mijn papier shares op marktplaats bij Toko de Louw is Stampin' of neem contact met mij op voor de openstaande shares. Uit de huidige catalogus is meestal alles verkrijgbaar. Daarnaast bied ik ook nog enkele retired papierpakketjes aan.

Schuift u ook een keer aan bij een van mijn workshops? U kunt ze vinden onder het kopje Evenementen. Daarnaast staan alle evenementen met informatie op mijn facebookpagina

Speciale acties van Stampin' Up!

Dbws sppg spim nl 0722 sab22 golive

Sale-A-Bration!

Profiteer optimaal van Sale-A-Bration! Als je een bestelling plaatst van 60 € I £45 of hoger, kun je exclusieve producten verdienen. Je kunt je ook aanmelden als Stampin’ Up!-demonstrator; je ontvangt dan de Making Plans-serie GRATIS bij je startpakket (dat je verder zelf kunt samenstellen).

Creatieve set The Best Remedy

Toon je medeleven met een kaartje
Dbws sppg spp nl 0522 a million thanks

A Million Thanks

Wil je op een originele manier duizendmaal dank zeggen? Haal dan deze leuke, veelzijdige kaartenmaakset in huis! Je kunt de verschillende basiskaarten, teksten, voorgesneden onderdelen en decoratie creatief combineren en moeiteloos de mooiste kaarten maken. De basiskaarten hebben een laagje uv-coating, wat voor een verrassende diepte zorgt. Zo krijg je een transparant geëmbost effect – helemaal vanzelf. Kortom, bijzondere bedankkaarten creëren is makkelijker dan ooit!

Artikelen met het logo van Stampin’ Up!

Ben je een echte Stampin’ Up!-fan en wil je je passie uitdragen met onze merchandise? Check dan nu onze nieuwste logoartikelen! We hebben onder meer glinsterende bekers, rasterpapier en een poster. Diverse producten zijn verkrijgbaar in de fonkelnieuwe In Colors van 2022-2024.