Maike


Speciale acties van Stampin’ Up!

Dbws sppg spim nl all 0324 ja ac last chance

Laatstekansproducten

Sla nu je slag! Bespaar tot wel 60% op creatief basismateriaal uit de Minicatalogus januari-april 2024 en de Jaarcatalogus 2023-2024. Deze selectie laatstekansproducten is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus wees er op tijd bij! De actie loopt van 9 tot en met 30 april.

Online-only producten

Leuk nieuws: er zijn gloednieuwe creatieve producten binnen in de webwinkel! Dat is de handigste plek om de hele selectie te bekijken en bestellen. Deze producten vind je niet in onze catalogi. Ze bieden dus beslist nieuwe creatieve inspiratie! Waar wacht je nog op? Ga meteen naar de webwinkel, breid je verzameling uit en ontdek nieuwe creatieve mogelijkheden.

Mijn speciale acties

U kunt bij mij terecht voor diverse papiershares. Dat wil zeggen dat u een pak papier deelt met (meestal) anderen en evenredig de kosten deelt. Kijk voor mijn papier shares op marktplaats bij Toko de Louw is Stampin' of neem contact met mij op voor de openstaande shares. Uit de huidige catalogus is meestal alles verkrijgbaar. Daarnaast bied ik ook nog enkele retired papierpakketjes aan.

Schuift u ook een keer aan bij een van mijn workshops? U kunt ze vinden onder het kopje Evenementen. Daarnaast staan alle evenementen met informatie op mijn facebookpagina

MIJN NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

AANMELDEN